BejelentésIngyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Rozi [ 2009-02-19 18:32 ]

király
rozi [ 2009-02-19 18:30 ]

tök szupi ügyik vagytokHírek
Jonas Brothers

A testvérek közül eleinte Nick próbálkozott meg a szólókarrierrel, mivel a srácnak egyértelműen jó hangja volt, csakhamar több kisebb projektet is a nevével fémjeleztek. Emellett Nick több darabban is szerepelt már gyerekként a Broadwayen, ám az igazi áttörést nem a színészkedést hozta meg neki. A testvérei segítségével felvett demoanyagot a producer Steve Greenberg nem fogadta kitörő lelkesedéssel, azonban hajlandó volt tovább foglalkozni a srácokkal, akik végül 2005-ben összeálltak hogy közösen zenéljenek. A három jóképű srác a névadással sem vacakolt sokat – a banda neve először Sons of Jonas lett volna, ám nem sokkal később megmaradtak a Jonas Brothersnél. Ugyanakkor a variációk ellenére a Jonas testvérek saját nevükön vonultak be a köztudatba, amikor 2006-ban megjelent első lemezük az It's About Time, amely minden mértékadó zenei médiumban rendkívül jó minősítést kapott. A lemezről kiválasztott Year 3000 bizonyult a banda első sikeres kislemezének, melyet a Myspacen is meg lehetett hallgatni; ekkor rengeteg ember özönlött a csapat oldalára és így a srácok rengeteg visszajelzést is kaphattak a rajongóktól. A népszerűségük első hullámát meglovagolva 2007-ben a srácok rekordidő aatt felvették következő albumukat a Jonas Brothers című anyagot, melyről két kislemez, a Hold on és az S.O.S. is a slágerlisták élére repítette a testvéreket. Ekkora már a világon Jonas Brothers láz tombolt, amit csak erősített a tény, hogy a Disney Chanel is felkarolta a fiúkat, ennek eredményeképpen pedig szerepelhettek a Camp Rock című filmben, mely tovább emelte népszerűségüket. Az eddigi legfrissebb albumuk a 2008-as A Little Bit Longer kedvező fogadtatása már nem volt meglepő a zenei kritikusok számára, akik a Jonas testvéreket mára a szakma legjobbjai közt tartják számon. Természetesen a fiúk még bőven nem fogytak ki az energiából, és újabb csúcsokat igyekszenek meghódítani.

Jonas Brothers, a legújabb tini-szenzáció

Végre hozzánk is megérkezett a legújabb tiniszenzáció! Kevin, Joe és Nick Jonas neve bizonyára sokaknak ismerősnek cseng, hiszen az S.O.S. című dalukkal hazánkban is rengeteg rajongót szereztek. Bemutatkozó albumuk az USA-ban 2007 augusztusában jelent meg, azóta több mint 1 millió példány talált belőle gazdára, a digitális letöltések száma pedig meghaladja a 2 milliót! A lemez platina státuszt ért, és megjelenése óta - azaz több, mint harminc hete - szerepel a Billboard Top 100 listán. A Jonas-testvérek iránt az interneten is hatalmas az érdeklődés: MySpace-oldalukat eddig 20 millióan nézték meg, míg a YouTube-on 13,3 milliónyian voltak kiváncsiak az S.O.S. videóklipjére. Sőt, a fiúk rekordot döntöttek jegyeladásban is: egy Los Angeles-i koncertjükre mindössze két perc alatt kelt el az összes jegy. Májusban és júniusban Avril Lavigne előtt melegítették be a közönséget a UK-ban, Írországban, Dániában, Luxemburgban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Hollandiában, Spanyolországban, Belgiumban és Svédországban, majd az USA-ban turnéztak. A fentiek ismeretében minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Jonas Brothers jelenséggé vált: kevesen dicsekedhetnek teltházas amerikai és európai koncertekkel, arany- ás platinalemezzel és milliós rajongótáborral.És mindez csak a kezdet, hiszen Kevin, Joe és Nick a rengeteg fellépés és TV-s szereplés mellett arra is szakított időt, hogy felvegye A Little Bit Longer című új lemezt, mely szeptember 1-jétől hazánkban is elérhető. Az új album anyaga Joe szerint “sokkal érzelmesebb, mint a korábbi dalok. Sokat fejlődtünk az elmúlt egy évben, érettebbek lettünk, és ez a változás tetten érhető az új lemezen is. Büszkék vagyunk arra, hogy mind a 12 dalt mi szereztünk, sőt Kevin még a produceri munkából is kivette a részét.” “A BB Good vicces, fülbemászó dal, reméljük, a rajongók hamarosan velünk együtt fogják énekelni. A Burnin’ Up-ot választottuk első kislemez dalnak, slágeres, táncolható szám, egy buliból sem hiányozhat. Arról szól, hogy elmész egy partiba, szemezni kezdesz egy csajjal, és rögtön érzed, hogy van valami a levegőben. Mindketten érzitek, hogy beindult a kémia. A dallamos, pörgős dalok mellett persze nagyon szeretjük az érzelmes balladákat is, ilyen például a Sorry, mely önmagáért beszél, vagy a címadó A Little Bit Longer. Utóbbi a diabétesszel vívott harcomról szól” - folytatja Nick. Úgy tűnik, a közönség vevő a Jonas Brothers receptjére: az A Little Bit Longer című album első helyen nyitott a Billboard Top 200-as listán több mint félmillió eladott példánnyal! A megjelenést 50-állomásos észak-amerikai turné kíséri, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy hamarosan hazánkban üdvözölhetjük Kevint, Joe-t és Nicket.

A Jonas Brothers imád nyalni

A zenésztesók ismét bebizonyították: ők normális, mindennapi srácok, akik szeretnek zenélni és utálják a felhajtást. A Grammy-díjra jelölt sztárok ugyanis nem vágynak csillogásra, csak focizni szeretnének és elnyalni egy jó nagy adag fagylaltot. A Grammy-jelöléseket Los Angelesben osztották ki decemer 3-án. - Rajongunk a labdarúgásért – árulta el Nick Jonas. És persze megőrülünk a fagylaltért – tette hozzá bátyja, Joe. Ha elnyalok egy adag vaníliafagyit, egyszerűen a mennyekben érzem magam. Ezt éreztem akkor is, mikor kiderült, hogy Grammy-re jelöltek minket. A legidősebb testvér, Kevin Jonas elmesélte, szinte sokkot kapott, mikor kimondták a nevüket. Egy hang se jött ki a torkomon, annyira meglepődtem. Döbbenetes volt – állítja. A díjért Adele, Duffy, Lady Antebellum és Jazmine Sullivan száll versenybe a fiúkkal.

JB

A 2007-ben alakult Jonas Brothers új "mozgalmat" indított a világon. A JB három sármos fiatalemberből áll, a Jonas fívérekből, névszerint Nick Jonas, Joe Jonas és Kevin Jonasból. A fiúk nemcsak éneklésben, hanem a mozi világában is megállják a helyüket, hiszen Joe a Camp Rock című filmben főszerepet játszik. A Jonas Brothers eddig két albumot készített az elmúlt két évben. A Columbia Records cég adta ki a kész albumot, It’s about time címmel 2006. augusztus 8-án. 2007. január 18-án bejelentették, hogy a készülő új albumukat a Hollywood Records (Walt Disney Company része) fogja kiadni. A második album, mely a Jonas Brothers címet viselte, 2007. augusztus 7-én került forgalomba. Az eladott 200.000 darab elégnek bizonyult a Billboard Top 200-on az 5. hely eléréséhez. Az albumplatinalemez lett! A harmadik album 2008 augusztus 12-én jelent meg "A little bit longer" címmel.


Szavazás


LinkekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!